0

Baarmoederoperatie herstel

Dan heb ik het idee dat ik wel dagen achter elkaar kan slapen. Nou meid, doe het rustig aan, en misschien dat een goede apotheek wel raad weet. Sterkte, en groetjes, nonneke sannie geplaatst: 12:21 hallo ik ben op 22 maart geholpen van een baarmoederverwijdering. Ik was heel snel ar ik heb al een tijd last van slijm en zo wat eruit komt en het stinkt ook. Heeft er nog iemand last van? Ndra dawn Geplaatst: 15:08 hoi nonneke, bedankt voor je reactie, dat stemt me iets rustiger. Ik begon al een beetje bang te worden! Ik ga het rustig opbouwen en dan dus gewoon geduld hebben, aaah en dat heb ik niet. Groetjes, dawn hoi sandra, het schijnt normaal te zijn dat je regelmatig afscheiding hebt. De én heeft dat meer, dan een ander. Dat zijn de afvalstoffen die verwijdert worden heb ik mij laten vertellen door de gyn. Maar als het stinkt heb je misschien wel een infectie en dan zou ik er toch maar beste naar laten kijken. Dawn Madison Geplaatst: 5:14 Hallo, ik ben afgelopen week geopereerd en ik moet veel plassen.

Herstel na baarmoederverwijdering - medisch Forum

Ik vind dat inverno genoeg medicijnen geslikt heb de afgelopen periode. Vraag me ook af, of de narcose nog invloed zou kunnen hebben. Succes met alles en hoop weer op een reactie! Dawn Nonneke geplaatst: 19:12 hoi dawn, toen ik voor controle naar de gyno ging, heeft hij ook alles nagekeken of er geen verzakking zat, omdat ik ook de klachten had die jij nu beschrijft. Verder had ik ook veel last van mijn peel onderrug en pijn in mijn onderbuik met plassen. Volgens de gyno kon dit nog wel enige maanden duren, en had dat te maken met het loshalen van de banden waarmee de blaas is opgehangen. Dat is nu gelukkig helemaal over, alhoewel als ik erg moe ben, er nog wel last van heb. Ik moet ook vaker plassen als voor de operatie, en kan het niet al te lang ophouden. Dus dat is wel herkenbaar. En dat moe zijn heeft alles te maken met de narcose, denk ik tenminste. Dat kan wel tot een jaar duren, voordat de narcose uit je lichaam is verdwenen, en voordat je je weer een beetje fit gaat voelen. Veel frisse lucht, en misschien inderdaad iets van vitamineshots. Ik ben ook nog vaak moe, vooral zo aan het einde van de werkweek.

beter voor niets gaan, als dat er een verzakking of id zit. Ik wens je heel veel beterschap, en hou me op de hoogte! Groetjes, nonneke dawn Geplaatst: 13:44 hoi nonneke, bedankt voor je reactie! 8 weken na de operatie heb ik een controle in het ziekenhuis gehad. Alles was keurig in orde, geen verzakking of iets. 2 weken geleden heb ik wel een goede griep gehad, misschien heeft dat wel invloed gehad. Hoe weet je eigenlijk dat je een verzakking hebt en zou je daar zo moe van kunnen worden? Herken jij ook dat als je moet plassen, je toch nog vrij snel moet gaan, anders heb je het gevoel dat je het niet haalt? Ik denk er aan om naar een goede homeopaath te gaan.

Verwijderen baarmoeder, totale laparoscopische hysterectomie

Hallo diaan, ik had/heb ook last van pijnlijke borsten. Ik denk dat dat komt omdat je hormoonhuishouding ook in de war. Bij mijn zijn de eierstokken blijven zitten, om niet stress vervroegd in de overgang te komen, maar toch heb ik hier last van. Ook heb ik nog steeds dezelfde symptonen alsof ik ongesteld moet worden, alleen gebeurt dat natuurlijk niet meer. Ik vind dat een vreemde ervaring. Iedereen veel succes met alles en ik hoop op een reactie. Groeten van een zwaar vermoeide dawn Nonneke geplaatst: 8:21 hoi dawn, wat vervelend dat je zolang vermoeid blijft! Ik merk wel dat ik eerder vermoeid ben, maar verder heb ik weinig last. Ik ben 8 weken na de operatie weer fulltime (ik werk 3,5 dag) gaan werken en ben ook weer begonnen met paardrijden. Als ik het heel erg druk heb gehad, dan merk ik het wel 's-avonds, soms heb ik dan toch een soort menstruatiepijn, en moet echt met een paracetamol naar bed. Wat je verder schrijft over je hormoonhuishouding, dan herken ik wel.

Groetjes allemaal, nonneke diaan Gast Geplaatst: 9:16 Hallo ook ik heb op 7 mei een baarmoederverwijdering gehad, en ja in het begin doet het pijn met plassen en ik had ook pijn na de ontlasting, ook ben ik nog vaak moe als ik iets gedaan. Maar heeft 1 van jullie misschien ook last van gevoelige pijnlijke borsten, vanaf dat ik geopereerd ben heb ik daar de heel tijd last van, de ene dag meer en de ander dag minder. Groetjes diana dawn Geplaatst: 20:55 hallo allemaal, ik heb lang niets 'geschreven maar heb jullie allemaal wel gevolgd. Het is nu 4 mnd geleden dat mijn bm en bmm verwijderd zijn, via mijn buik. Ik had verwacht dat ik wel een heel stuk verder zou zijn, maar helaas. Ik werk nu 5 uur per dag en kom dan rond.00 uur thuis. Ik ben dan zo misselijkmakend moe, dat ik vrijwel meteen mijn bed in duik. Ik begin me een beetje zorgen te maken dat ik zo lang zo extreem moe blijf. Hoewel, ik heb het idee dat ik me nu slechter voel, dan een maand geleden. Graag een reactie hier.

Ik kook dan wel, al een tijdje, maar voel het wel. Verder gaat het allemaal wel aardig, maar ik ken dat gevoel wel hoor. Ik heb ook een kleine van 4 rondlopen en dan wil je veel, ff een treinbaan bouwen ff dit ff dat. Maar ik probeer me zoveel mogelijk in tehouden want hoe meer je snel doet hoe langer het allemaal duurt, heb ik begrepen althans. Dus we gaan met z'n alle afwachten, rusten en heeeel veeeel geduld verzamelen. Xxx joke nonneke geplaatst: 13:36 hoi joke, fijn om te horen dat er nog meer ongeduldige mensen zijn net als ik! Maar ik denk inderdaad dat het ook ligt aan het rondlopen van een kleine, je wilt dan toch in de running blijven. Gelukkig neem ik de rust wel als hij naar school is, ik heb vanochtend uitgeslapen tot kwart over twaalf! Dat zal ik denk ik wel missen als ik eenmaal weer aan het werk moet, maar dat duurt nog wel even. Ik moet er trouwens niet aan denken, ik mis m'n werk voor geen milimeter!

kennis

Ik zal dus maar even wachten met een 5-gangendiner in elkaar te flansen. Dat van het uitplassen herken ik ook, vaak als ik wat langer blijf zitten, komt er nog meer plas. Dus ook daarvoor moet ik gewoon de tijd nemen. Ik denk dat ik mij de tijd niet gun omdat ik een zoontje van 4 heb rondlopen, ik wil daar natuurlijk gewoon de actieve mama voor zijn die ik altijd ben. Maar ja, als ik nu de tijd niet neem, gaat het herstel langer duren. Hoi scorpio, ik las in het weerbericht dat de lente er (weer) aan zit te komen. Ik zal jouw tip dan zeker op gaan volgen, ga iedere dag een stukje lopen en steeds wat verder. Dan moet het helemaal goedkomen, toch? Bedankt voor jullie reactie, groetjes, nonneke momasy geplaatst: 16:37 hallo allemaal ben sinds maandag thuis na bmv en het gaat redelijk pijn viel erg mee plas me inderdaad een stuk in de rondte en heb sind gisteren bloedverlies na contole gynecoloog kon terug naar het. Ben veel te blij dat ik thuis ben groetjes momasy nonneke geplaatst: 17:13 hoi momasy, vervelend dat je zoveel bloedverlies hebt! Ik hoop ook dat je niet meer terug hoeft naar het ziekenhuis, thuis is nog altijd het beste, toch? Groetjes, nonneke joke v gast Geplaatst: 13:20 Bij schoonheidsspecialiste mij is 16 feb mijn baarmoeder verwijderd, en ik ben een partij fffff.

Als je het wandelen langzaam opbouwt naar grotere afstanden en langere tijdsduur, zul je merken dat je fitheid snel beter wordt en je dus minder snel moe wordt. Ben pas na 6-7 weken weer wat huishoudelijk werk gaan doen. Ik heb geen hoofdpijn gehad. De rugpijn die ik altijd voor de operatie had is zelfs verdwenen! Mijn coordinatie is nog niet goed, laat dingen vallen of ik stoot ze om, schijnt van de narcose en de pijnbestrijding te komen. Blijf in ieder geval goed naar je lichaam luisteren - na een chart inspanning moet je binnen 5 minuten hersteld zijn. Succes met het herstel! Hoi dawn, nou, zo te zien valt het dus nog wel mee. Ben ik gewoon veel te ongeduldig. Dat moe, duizelig en pijn in de onderbuik kan dus nog wel even duren. Goed om te weten.

Wat Is blaasverzakking Chirurgie?

Ook kan het anders aanvoelen en je kunt ook problemen hebben met het uitplassen. In het begin deed dit erge pijn bij mij, maar nu niet meer. Ik moet wel direct naar de wc gaan en het niet te lang ophouden. Veel succes met alles en doe het vooral rustig aan! Scorpio, gast, geplaatst: 11:27, hallo nonneke, bij mij zijn op 9 januari. Bm en bmm verwijderd met vleesbomen verticaal via de buik. Heb geen pijn gehad bij het plassen en hoef ook niet vaker te plassen dan voor de operatie. Heb zelfs het idee dat ik het beter kan ophouden dan voorheen. Na 4-5 weken had ik geen pijn meer in de buik. De eerste 3 weken was ik ook vermoeid. Ben iedere dag een paar keer kleine stukjes remove gaan wandelen om fitter te worden en dat helpt.

Wilt u berichten in het juiste subforum plaatsen? Forum regels, dawn, geplaatst: 23:49, hallo, zo te horen gaat huidzorg het allemaal hartstikke goed! Dat je na baku 3 weken alweer staat te koken! Ik vind het niet raar dat je dan daarna pijn in buik en rug krijgt. De wonden zijn nog erg vers en daar wordt dan druk op uitgeoefend. Ik ben zelf 30 jan. Geopereerd: bm en bmm weggehaald. Ben dus 7 weken verder en heb nog best veel "klachten". Veel moe, duizelig, hoofdpijn, pijn in onderbuik (waarschijnlijk het trekken van de wonden en over dat plassen gesproken. Ik plas me 3x in het rond. Het schijnt heel normaal te zijn.

Herstel van een hysterectomie operatie

Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, links, inloggen. Index gynaecologie herstel na baarmoederverwijdering, auteur, onderwerp: Herstel na baarmoederverwijdering, nonneke. Geplaatst: 13:37, hoi allemaal, Op 1 maart is mijn baarmoeder via de buikwand verwijderd. Na 20 jaar pijn (endometriose, vleesbomen en verklevingen) heeft de gyno mij aangeraden om "de bron" weg te halen, de baarmoeder dus. Op zich is de operatie meegevallen, ik vind alleen het herstel lang duren (ik weet het, ben pas 3 weken onderweg maar heb nu eenmaal niet zoveel geduld). Ik slaap nog erg veel en als ik een half uurtje heb staan koken, ben ik bekaf en heb pijn in mijn buik en onderrug. Herkennen jullie dit ook? Verder heb ik ook pijn in mijn onderbuik als ik moet plassen, het lijkt alsof mijn blaas overgevoelig. Ik moet ook vaak plassen. Hebben jullie daar ook ervaring mee? Ik kijk schoonmaken uit naar alle reacties! Groetjes, nonneke, moderator opmerking: dit onderwerp is verplaatst.

Baarmoederoperatie herstel
Rated 4/5 based on 777 reviews
SHARE

Ezacyv, Sun, April, 29, 2018

Gedurende de volgende twee weken heeft zij 2x beginnende hoofdpijn, maar die zet niet door. Zij heeft geen last meer van gespannen borsten en geen pijn in haar knieën. Door een zeer drukke stressvolle week op het werk én thuis heeft zij 3 weken later opnieuw een migraineaanval. Maar deze duurde maar 24 uur.

Nezoxa, Sun, April, 29, 2018

Resultaten en Ervaringen Vrouwenklachten, een selectie uit cases van de afgelopen jaren: Hormonale migraine, knieklachten, overmatig transpireren, vrouw, 46 jaar / 5 behandelingen. Haar klachtenpatroon is omvangrijk: Hormonale migraine, pijnlijke gespannen borsten, overmatig transpireren, knieklachten, tintelende ledematen. Zij voelt zich futloos en heeft weinig energie. Omdat de migraineaanvallen in de regel 72 uur duren is zij in haar functioneren als moeder van 3 kinderen en leidinggevende in een grote organisatie in hoge mate beperkt. Nadat zij een 5e migraineaanval binnen 4 weken heeft, maakt zij een afspraak voor behandeling.

baarmoederoperatie herstel Ygocih, Sun, April, 29, 2018

Met Hormoonbalans-Therapie een speciaal behandelplan voor vrouwenklachten wordt snel verlichting én herstel bereikt. Vooral bij menstruatieklachten (onregelmatige, heftige of pijnlijke menstruatie hormonale hoofdpijn / migraine, bekkenpijn. Een zeer effectieve behandelmethode waarbij zich de hormoonhuishouding op natuurlijke wijze kan herstellen zónder medicatie of supplementen.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: